Nieuws

22 . JANUARI . 2020

SAMEN MET JE DOCHTER EEN SOTHYS-INSTITUUT RUNNEN?
Monique en Manon Winnemuller zijn de eigenaren van Beautyinstituut Skincare 2 You in Andelst, net iets onder Arnhem. Inmiddels werken moeder en dochter alweer twaalf jaar samen.

Hoe lang bestaat de salon al?
Monique: “Skincare 2 You richtte ik in 2008 op. In 2012 kwam mijn dochter Manon er bij. Huidverbetering is onze specialiteit.”

Waarom hebben jullie voor Sothys gekozen?
Manon: “Het merk waar we destijds mee werkten, kondigde aan de deuren te sluiten. We gingen op zoek naar een nieuw merk en we bezochten talloze leveranciers. Maar bij de eerste kennismaking met Sothys wisten we dat het dit merk moest worden. Ons gevoel bij Sothys was zo ontzettend sterk… en dat gevoel klopte. Mede dankzij Sothys zijn wij zo hard gegroeid dat we een bedrijfspand konden realiseren."

Hoe hebben jullie de taken verdeeld?
Monique: “Wij hebben een duidelijke taakverdeling binnen het bedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor administratie, de service en ik geef behandelingen in de salon. Mijn dochter Manon verzorgt de social media-uitingen, de marketing en ze geeft natuurlijk ook behandelingen.”


Met welke merken werken jullie?
Manon: “Naast Sothys hebben we nog een merk in de salon dat hoge doseringen aan fruitzuren bevat. Dit merk zetten we vaker in bij acne. De verhouding tussen de twee merken is perfect. Sothys is het luxe merk dat comfort biedt.”

Wat zijn jullie favorieten producten van Sothys?
Monique: “De glycolpeeling staat bij mij op nummer 1! Deze peeling biedt direct resultaat en het effect blijft lang behouden. Dat vind ik belangrijk.”
Manon: “Mijn favoriet is het Hydra3Ha Serum Intensif Hydratant: een geweldig product dat voor optimale hydratatie zorgt. De beleving bij dit product is zo luxe. Het blijft een feest om het aan te mogen brengen bij de klanten.”

06 . JANUARI . 2020

HEB JIJ DIT STERPRODUCT VAN SOTHYS AL?
Deze Crėme Jeunesse Dépolluante is een van de meest verkochte producten van 2019: het jaar dat de nieuwe Detox Energie-serie van Sothys gelanceerd werd in de schoonheidssalons in Nederland. De 24-uurs crème herstelt pH-waarde van de huid en zorgt dat luchtvervuiling geen kans krijgt. Ook verbetert het het microbioom van de huid. Een aanrader dus!

12 . DECEMBER . 2019

Hoe kun je de huid optimaal hydrateren?
Voeg de Essence Dépolluante Protectrice van Sothys toe aan jouw beautyritueel!
Hiermee krijgt de huid een heerlijk hydraterend laagje. De Essence beschermt tegen de gevolgen van vervuiling, waardoor huidveroudering tegengegaan wordt.

Je gebruikt de Essence Dépolluante Protectrice twee keer per dag. Een keer ’s ochtends over het serum en de dagcrème. En ’s avonds na het reinigen en voor de nachtverzorging (serum en crème). Zodat de huid tijdens het slapen optimaal gehydrateerd wordt.